Wij bedienen ook de zakelijke markt

Met het grootste assortiment dromenvangers van de Benelux bedienen wij uiteraard ook graag de zakelijke markt. Wij treden onder andere op als groothandel en bieden tevens mogelijkheden op het gebied van Consignatieverkoop.

Wil je verder praten of gewoon wat vrijblijvende informatie ontvangen? Contacteer ons via de Dromenvanger chat op de website,  telefoon: 085 0606 329, via email: info[at]dromenvangerkopen.nl of stuur ons een bericht via onderstaande contactformulier.

B2B mogelijkheden

Dromenvanger Groothandel

Wil jij onze prachtige dromenvangers toevoegen aan het assortiment van jouw winkel, tuicentrum of warenhuis? Of wil je misschien weleens helemaal out of the box gaan en het interieur van jouw zaak vullen met dromenvangers?

Groothandel 

Wij treden op als groothandel en leveren een ruim assortiment dromenvangers, sieraden, scandinavische houten figuren en meer direct uit voorraad. 

Wij denken graag met je mee, om die reden gaan wij flexibel om met minimale orderhoeveelheden. 

  • Scherpste prijs in de Benelux
  • Direct uit voorraad geleverd
  • Ruim assortiment
  • Flexibel beleid ten aanzien van minimale afname

 

Consignatie basis

Wil jij onze producten graag aan jouw assortiment toevoegen? Maar wil je nog niet investeren in een voorraad omdat je eerst “het water wilt testen”?

Geen probleem, wij werken in overleg graag met je aan een consignatiemodel waarbij je onze artikelen kunt aanbieden zonder hiervoor een investering te hoeven doen. Wij stellen de voorraad ter beschikking en jij betaalt pas op het moment dat je wat verkoopt.

  • Geen investering in voorraad
  • Aantrekkelijke consignatie vergoeding
  • Test ons assortiment zonder financieel risico

 

Neem vandaag nog contact op

Wil je verder praten of gewoon wat vrijblijvende informatie ontvangen?

Contacteer ons via de Dromenvanger chat op de website,  telefoon: 085 0606 329, via email: info[at]dromenvangerkopen.nl of stuur ons een bericht via onderstaande contactformulier.