Dromenvangers als decoratie op kantoor, winkel of andere bedrijfsruimte

dromenvanger_winkel

Natuurlijk is een dromenvanger inmiddels wel een vertrouwde vorm van decoratie in huis, maar je ziet ze ook steeds vaker opduiken op plaatsen buiten de huiskamer. En waarom ook niet!

 

Dromenvanger op kantoor

Kantooromgevingen zijn, nog steeds, vaak wat saaie omgevingen. Uitzonderingen daargelaten maar de meeste kantoren kenmerken zich door “project tapijt”, saaie bureaus en dito stoelen en wand decoratie die niet zelden elk mogelijke inspiratie mist. Een perfecte gelegenheid om deze saaie standaard eens te doorbreken en een mooie dromenvanger op te hangen! Houd hierbij rekening met de afmetingen van het kantoor, als je dromenvangers in een grote “kantoortuin” wilt neerhangen dienen deze natuurlijk wel enig formaat te hebben. (en in dit geval is 1 ook maar alleen)

Wil je het helemaal wat extras geven? Hang de dromenvanger in de buurt van de klimaatcontrole en creer gelijk een levende atmosfeer doordat de veertjes door de luchtstroom in beweging zullen komen! Een dromenvanger is een apart stukje decoratie en elke dromenvanger is uniek.

Verras de medewerkers/collegas eens met een “out of the box” stuk decoratie en ik garandeer je dat het goed in de smaak zal vallen!

 

Dromenvanger in de winkel

Je ziet ze al steeds vaker opduiken in tuincentra maar ook in woonwinkels. Niet gek want een dreamcatcher misstaat eigenlijk nergens en vrolijkt de boel al snel op! Zeker in winkels, waar sfeer een belangrijke factor is in de “Customer Journey” kan je met dromenvangers al snel een mooie “vrije Native” sfeer neerzetten. Daarnaast speel je gelijk goed in op de trends van vandaag. Dromenvangers spelen namelijk een vrij prominente rol in de momenteel razend populaire thema’s: Bohemian en Gipsy.

Durf jij die unieke sfeer neer te zetten in jouw winkel? Kijk dan eens rustig rond en doe gewoon eens gek 😉

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.dromenvangerkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 261 reviews.