Originele Kerstcadeau ideeën

dromenvanger als kerstcadeau

Sinterklaas zit er natuurlijk net op. Een erg goed moment dus om na te gaan denken over Kerst!!!! Het zijn in ieder geval mijn favoriete feestdagen 😉 En wat is een kerstfeest zonder cadeautjes onder kerstboom??

Een cadeau met een boodschap

Kerst is voor veel mensen ook wel een tijd van bezinning, en met Kerst wil je jouw geliefde of familie waarschijnlijk ook graag iets schenken met een mooie boodschap. Een dromenvanger is een van die cadeautjes waar je net even wat meer mee zegt.

Dat heeft in de eerste plaats te maken met de symbolische waarde die een dromenvanger van nature in zich heeft.

Deze symbolische waarde ontleent de dromenvanger met name aan zijn geschiedenis maar zeker ook aan zijn tijdloze verschijningsvorm. Daarnaast is de dromenvanger de afgelopen jaren ook steeds populairder geworden.

Voorbeeld hiervan is dat de dromenvanger een absolute Must Have is als “Style item” in de meest recente trends zoals “Bohemian” of “Gipsy”. Twee vliegen in 1 klap dus!

Hieronder enkele voorbeelden van dromenvangers die echt helemaal “Boho” zijn

Een dromenvanger voor je geliefde

Ben je op zoek naar het ultieme kerstcadeau voor je geliefde? Dan is een dromenvanger in hartvorm natuurlijk een schot in de roos. Je combineert de symbolische waarde van de dromenvanger met een extra lading. Want een hart geven is natuurlijk het perfecte middel om jouw liefde voor de ander mee tot uitdrukking te brengen 😉

Wij hebben een aantal mooie dromenvangers in hartvorm in ons assortiment (en bevalt het cadeau nu echt niet? Je kunt binnen 30 dagen kostenloos retourneren!)

Leuke cadeaus voor de kinderkamer

Ben je op zoek naar leuke kerstcadeaus voor de kids? Dan zit je bij ons ook goed! Voor de kids is de symbolische waarde wellicht iets minder belangrijk. Het moet gewoon leuk zijn! En wat is er leuker dan een heuse Glow in the Dark dromenvanger op de kamer?

Deze dromenvangers kenmerken zich, wat de naam al doet vermoeden, door het feit dat ze Glow in the Dark zijn. En niet een klein beetje maar in zijn geheel. Hiermee fungeert deze dromenvanger ook nog als perfect alternatief voor een nachtlampje. Zodra het licht uitgaat licht deze dromenvanger nog een aantal uren helder op waarmee het een veilig baken vormt in de kinderkamer.

TIP: De nieuwste trend voor op de kinderkamer zijn de “Sleepy Eyes” of “Slaapogen”. Mooie en rustige houten decoratie welke je met het meegeleverde dubbelzijdige tape in een handomdraai op bijvoorbeeld kastdeur of muur aanbrengt. 

Bevalt het cadeautje toch niet?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je een cadeau hebt verzonnen maar de ontvanger het niks vind. Niks aan de hand, wij hanteren vriendelijke retourvoorwaarden. Dat wil zeggen dat je jouw bestelling altijd binnen 30 dagen geheel kostenloos aan ons kan retourneren.

Inspiratie gekregen?

We hopen dat we je wat inspiratie hebben kunnen geven in jouw zoektocht naar een origineel kerstcadeau met een mooie symbolische boodschap 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.dromenvangerkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 260 reviews.