Wij houden van reizen en vinden het leuk om mensen te ontmoeten en natuur, taal en eten te ontdekken. We nemen dan ook graag uit elke regio iets eigens mee dat ons aan de reis doet terugdenken en waar we blij verrast waren door de verschillen in cultuur, leven en gewoontes.

Maar het meest bijzondere dat wij geleerd hebben uit onze reizen is dat de verschillen meestal alleen uiterlijk en vorm zijn; de basis is hetzelfde. De verhalen die we onze kinderen vertellen zijn er om ze te beschermen en een veilig gevoel te geven.

Overal waar wij zijn geweest komen we dromenvangers tegen; een symbool van bescherming en veiligheid waarvan ik zelf altijd vrolijk wordt. De kleuren, maten en materialen verschillen maar de gedachte erachter is overal hetzelfde.

Met deze inspiratie hebben wij de stap gezet dit gevoel met meer mensen te kunnen delen en hen te laten genieten van kleurige en soms weelderige decoratie in huis. Dit door het samenbrengen van variatie in vormen, materialen en kleuren in onze winkel om zo tot een uitgebreid aanbod te komen, handgemaakt en gebaseerd op natuurlijke materialen.

Uiteraard blijven we altijd op zoek naar nieuwe variaties om het aanbod wisselend te houden en je te kunnen blijven verrassen.

Met warme groet,

Het team van Dromenvangerkopen.nl

dromenvangerkopen_twitter_cover

Dromenvangerkopen.nl is onderdeel van Trade one

  • Marsstraat 45, 2024GA Haarlem
  • Tel: 085-0606329
  • E-mailadres: info(at)dromenvangerkopen.nl
  • KvK-nummer: 59915269
  • Btw-identificatienummer: NL100089380B01