Wij zijn pas tevreden als jij het bent. Daar hoort uiteraard snelle en gratis verzending bij!

Verzendkosten

Nederland

Bij Dromenvangerkopen.nl  is de verzending altijd gratis. De op de site vermelde prijzen zijn dus inclusief afleveren bij jou thuis.

Wij werken uitsluitend met PostNL, bestellingen worden afgeleverd via gewone post, brievenbuspakket of pakket, net afhankelijk van jouw bestelling.

België

Wij versturen uiteraard ook gewoon naar België. Helaas kunnen wij door onze scherpe prijsstelling geen gratis verzending naar Belgie aanbieden.

Je betaalt voor de verzending het reguliere brievenbusposttarief. Je betaalt nooit meer verzendkosten dan Dromenvangerkopen zelf maakt.

De verzendkosten voor jouw bestelling worden zichtbaar op het moment dat je naar de afrekenenpagina gaat.

Levertijd

Nederland

Wij doen elke dag zorgvuldig ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou afgeleverd te krijgen. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.

Dit zal ons niet in 100% lukken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een artikel niet voorradig is.

Uiteraard houden we jou op de hoogte in geval van vertraging.

Wij werken uitsluitend met PostNL, bestellingen worden afgeleverd via gewone post, brievenbuspakket of pakket, net afhankelijk van jouw bestelling.

Normaalgesproken zal de levering van jouw bestelling de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas hebben wij geen invloed op dit tijdstip en kunnen dan ook geen toezeggingen doen of garantie geven over het exacte tijdstip van levering.

België

De levertijd voor bestellingen naar België ligt in de regel op 2 tot 3 werkdagen (vandaag besteld, morgen / uiterlijk overmogen in huis).

Ook in België hebben we helaas geen invloed op de bezorging en om die reden kunnen we geen toezeggingen doen of garanties geven omtrent het exacte tijdstip van levering.

Ik heb een verkeerd adres doorgegeven!

Dit kan natuurlijk voorkomen maar geen paniek! Neem gelijk contact met ons op via telefoonnummer: 085-0606329 of via email (linksbovenin deze pagina). Wij proberen dan, als mogelijk, de zendinggegevens nog te corrigeren.

Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gehouden voor een verkeerde bezorging door jouw eigen fout. Uiteraard zullen we in dit soort gevallen alles in het werk stellen om de levering alsnog op het goede adres bezorgd te krijgen.