Lentetips: de leukste dromenvangers voor in de tuin

687-UDV-5-rings-Spiegel-22cm-Limegroen-Fris_3JPG

Heerlijk! De lente komt er weer aan en het is tijd om de tuin aan te pakken. Heerlijke tijd vind ik dit altijd, lekker de winter opruimen en de tuin klaarmaken voor (hopelijk) een warme en lange zomer 😉

Uiteraard verkopen wij dromenvangers en over het algemeen worden deze binnenshuis gebruikt. Zonde! Want juist in de tuin komt een dromenvanger ook erg goed tot zijn recht en vormt een origineel stuk tuindecoratie met een “Native tintje”. Laten we dus eens kijken naar de mogelijkheden.

Is mijn dromenvanger geschikt voor buiten?

Ja dat is wel belangrijk en we hebben goed nieuws: onze dromenvangers kunnen zonder problemen buiten worden opgehangen. Mocht dit niet het geval zijn staat dit uitdrukkelijk bij de productinformatie vermeld. (Mocht je jouw dromenvanger buiten hebben opgehangen en het is toch niet goed gegaan? Neem contact met ons op en wij lossen het samen met je op!)

Voor de meeste dromenvangers geldt echter: hang hem gerust op in de tuin, je zal er geen moment spijt van hebben!

Welke dromenvanger hang ik buiten op?

Dat is natuurlijk een vraag die erg afhankelijk is van je eigen smaak. Het is wel goed om rekening te houden met een aantal zaken.

Heb je bijvoorbeeld een tuin op het zuiden of het noorden? Het is goed om hier rekening mee te houden in je kleurkeuze. Het is sowieso verstandig om te kiezen voor een opvallendere, fellere kleur. Jouw tuin kent waarschijnlijk al behoorlijk wat kleur en je wilt niet dat jouw dromenvanger buiten “wegvalt” tegen die voorjaars bloemenpracht!

Houd er ook rekening mee dat een dromenvanger in de tuin al snel veel “kleiner aandoet” dan eentje in je huis- of slaapkamer. Zorg dus dat je dromenvanger groot genoeg is want een 9 centimeter dromenvanger in een grote tuin valt natuurlijk in het niet!

Waar hang ik de dromenvanger op in mijn tuin?

Tsja, je kan hem natuurlijk overal ophangen. Leuke plekjes zijn wat mij betreft onder bijvoorbeeld een terrasoverkapping, prieel of hang hem aan je parasol. Het is ook erg leuk als je jouw “buitendromenvanger” vanuit huis ook gewoon kan zien. Heb je bomen in de tuin? Een dromenvanger aan een tak geeft ook altijd een mooi effect.

Heb je een balkon in plaats van een tuin? Geen paniek! Een dromenvanger op je balkon geeft het gelijk een heel andere aanblik 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.dromenvangerkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 977 reviews.