Black Friday bij Dromenvangerkopen! Maar wat is het eigenlijk?

blackfriday

Als eerste: ja wij doen ook mee aan Black Friday 😉

Je hoort de term overal om je heen deze periode: Black Friday. Het is de datum dat retailers en “E tailers” strooien met hoge kortingen op artikelen die, vaak, maar beperkt op voorraad zijn. Het fenomeen is, zoals zoveel andere, over komen waaien uit de Verenigde Staten maar wint in Nederland de laatste jaren sterk aan populariteit. De grote bekende E Commerce partijen als Coolblue en Bol.com zitten er bovenop en je ziet dat de meeste andere partijen die trend volgen.

De term Black Friday, vrij vertaald: zwarte vrijdag, komt zoals gezegd uit de Verenigde Staten. Deze dag luidt traditioneel DE start van de periode van kerstinkopen en is vaak het toneel van klanten die elkaar niet zelden de koopjes uit handen trekken. De term komt van oorsprong uit de Amerikaanse stad Philadelphia en werd halverwege de jaren 60 voor het eerst gebruikt. De term verwijst in die tijd naar de enorme verkeersdrukte die op gang kwam op de dag na Thanksgiving. Een beetje zoals we hier in de zomervakantie ook “Zwarte Zaterdag” kennen.

Inmiddels is de term ook in Nederland behoorlijk ingeburgerd en om die reden doen wij van Dromenvangerkopen ook gewoon lekker mee met Black Friday 😉

We hebben een aantal speciaal geselecteerde artikelen die we, alleen op 24 november, met hoge kortingen aanbieden. Kortingen kunnen daarbij oplopen tot 45% en goed om te weten: zolang de voorraad strekt!

Zorg dus dat jij er op 24 november ook op tijd bij bent om mee te profiteren van deze superkorting.

TIP: Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvang je een kortingscode voor nog eens 10% extra korting!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.dromenvangerkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 977 reviews.