Origineel Sinterklaas cadeau: geef een dromenvanger!

sinteerklaas_dromenvanger

Nog een paar weekjes en dan is het weer zover. Jawel! Sinterklaasavond staat voor de deur! En hoewel dit toch wel een van de leukste Oerhollandsche kinderfeesten is blijft het toch elk jaar weer lastig. Want Sint en Piet hebben wel weer heeeeel erg lang zitten denken, wat ze ………

En dan heb ik het alleen nog maar over het cadeau! Wat als er ook nog een surprise aan te pas komt? Daar ga ik je even niet mee helpen, maar voor het perfecte en superoriginele cadeautje kan ik je misschien wel een mooie tip geven 😉

Het is allerleukste is natuurlijk als je een Sinterklaascadeau weet te bedenken wat naast origineel ook nog eens een wonderschone boodschap met zich meebrengt. Want een cadeau met een mooie boodschap en symboliek is iets wat iedereen graag krijgt. Het zegt ook iets over jou, want jij hebt niet zomaar wat “uit het rek getrokken”. Nee jij laat duidelijk zien dat jij hebt nagedacht over een mooi presentje en daar aandacht aan hebt besteedt. Iets wat zeker op prijs gesteld zal worden.

Sinterklaascadeau met een boodschap

Een van de ideeen waar je daarom aan zou kunnen denken is het geven van een dromenvanger! Want hoe bescheiden een dromenvanger in zijn voorkomen ook kan zijn, de boodschap is even mooi als groot.

De dromenvanger beschermt zijn eigenaar namelijk tegen kwade dromen door deze weg te vangen. Het aloude geloof is dat deze kwade dromen in het web worden gevangen. De goede en mooie dromen worden doorgelaten en worden door de veren, die onderaan de dromenvanger hangen, uitgestrooid over de slapende.

Een prachtig geschenk met een mooie lading dus. En het leuke is dat wij voor iedere smaak wel een dromenvanger hebben. Houd degene voor wie jij een cadeautje moet kopen van Bohemian of Ibiza? Of moet je iets bedenken voor iemand die een voorkeur heeft voor Gothic? Is het voor een meisjes- of een jongenskamer?

Het maakt niks uit, wij hebben de juiste dromenvanger voor elke smaak.

Om je een beetje op weg te helpen zetten we alvast een aantal mooie modellen voor je op een rij:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.dromenvangerkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 977 reviews.