De dromenvanger als kerstversiering: weer eens wat anders!

dromenvanger_kerstmis

Wil jij het dit jaar eens helemaal anders doen met de kerstversiering in huis? Heb je al eens nagedacht over een dromenvanger als kerstversiering?

Het zal misschien niet gelijk in je op zijn gekomen maar de dromenvanger leent zich erg goed als kerstdecoratie in huis. De dromenvanger is natuurlijk voornamelijk bekend om zijn functionele maar ook decoratieve eigenschappen in huis en tuin. En eerlijk toegegeven, de meeste dromenvangers zullen zich misschien niet erg goed lenen voor gebruik als kerstdecoratie. Toch hebben we een aantal dromenvangers in het assortiment die zich wel degelijk erg goed lenen voor gebruik als kerstversiering. (we hebben zelfs 2 speciale en wel heel scherp geprijsde kerstuitvoeringen dit jaar 😉 )

Dromenvanger als kerstversiering

Het mooiste is het natuurlijk als de gekozen dromenvanger ook een beetje “past” in jouw kerstinterieur. Daarbij is kleur waarschijnlijk een van de belangrijkste zaken om rekening mee te houden. Bedenk dus eerst wat de themakleur is die jij (dit jaar) in je huis gaat gebruiken om de kerstsfeer er lekker in te brengen. Hier kan je vervolgens de kleur van de dreamcatcher op afstemmen.

Wat ook erg goed werkt zijn de “Neutrale kleuren” zoals zwart en wit, we hebben in beide kleurstellingen diverse modellen in het assortiment welke zeker goed hun plek zijn in een kerstinterieur.

Dromenvangers die wat ons betreft zeker een plekje verdienen in het kerstinterieur:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.dromenvangerkopen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 977 reviews.